Mora Autoelektriska AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice diesel-serviceservice additional-heating

Om oss

Mora Auto Elektriska AB är ett familjeföretag som grundades 1959 av familjen Lundvall. Företagen har legat på samma plats, bredvid bilprovningen sedan 1967.

Vi är specialiserade på bilelektronik, dieselservice, bensin- och dieselvärmare, AC, släpfordonsservice. Vi arbetar med lätta och tunga fordon, entreprenadmaskiner men även andra objekt som behöver reparation och service inom våran genre.

Öppettider:

Måndag – Torsdag: 07.00-16.30
Fredag: 07.00-15.00
Lunchstängt: 12.00-13.00

 


Mora Autoelektriska AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!